Αρχική Προτάσεις Αγοράς Το νερό Ζαγόρι δίπλα στους «Πρωταγωνιστές του Αύριο»

Το νερό Ζαγόρι δίπλα στους «Πρωταγωνιστές του Αύριο»

Το νερό ΖΑΓΟΡΙ συμμετέχει ενεργά στο νέο εθελοντικό πρόγραμμα εμπλουτισμένης εκπαίδευσης «FasTracKids για μη - Προνομιούχα Παιδιά», ηλικίας 3 έως 10 ετών.
Στόχος της συγκεκριμένης εθελοντικής δράσης είναι η αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας στο σχολείο και στη ζωή γενικότερα των «μη προνομιούχων παιδιών». Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε παιδιά που ανήκουν σε οργανωμένους φορείς και δεν έχουν την οικονομική ή κοινωνική δυνατότητα να παρακολουθήσουν προγράμματα ενδυνάμωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
Η δημιουργία ευκαιριών για όλα τα παιδιά δεν είναι μόνο κοινωνική απαίτηση αλλά και καθήκον για την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ. Γι’ αυτό και ως χορηγός του προγράμματος, αναλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών στους χώρους εκπαίδευσης, καθ’ όλη τη διάρκειά του.
Το νερό ΖΑΓΟΡΙ, στέκεται συνειδητά δίπλα στους «Πρωταγωνιστές του Αύριο» με ανθρωπιά και ελπίδα, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και υποστήριξης στα παιδιά όλου του κόσμου. Με την ίδια συνέπεια η ΧΗΤΟΣ, θα συνεχίσει την κοινωνική της συνεισφορά, αλληλέγγυα απέναντι σε κοινά προβλήματα, κοινές ευαισθησίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.