Αρχική Famous Parents Το ξέσπασμα του Τσαλίκη: «Το Παίδων Πεντέλης να παραμείνει ανοιχτό»

Το ξέσπασμα του Τσαλίκη: «Το Παίδων Πεντέλης να παραμείνει ανοιχτό»

8135564912_df44e1ca7e_bΜια περιπέτεια είχε ο Γιώργος Τσαλίκης με τον γιο του Χάρη, αφού έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο μετά από ένα πρόβλημα που παρουσίασε το παιδί.Έτσι λοιπόν μαζί με τη σύζυγό του Δώρα, πήγαν στο Παίδων Πεντέλης, όπου τον μικρό τον εξέτασε ένας Ω.Ρ.Λ. Ο Γιώργος και η Δώρα έμειναν ικανοποιημένοι από τους γιατρούς που εξέτασαν τον Χάρη και ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια και τον γιατρό που εξέτασε τον γιο του.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σαραβάκο και όλη την ομάδα του τμήματος Ω.Ρ.Λ του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης για την άψογη περίθαλψη του Χάρη μας», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης. Αυτό όμως που εξόργισε τον τραγουδιστή είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο πολύ σύντομα θα κλείσει, γεγονός που τον εξόργισε και δεν το έκρυψε.

«Είναι λυπηρό ένα νοσοκομείο όπως το Παίδων Πεντέλης να ετοιμάζονται να το κλείσουν μη σκεπτόμενοι την υγεία και την περίθαλψη των παιδιών. Ας προσπαθήσουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας να εξαιρέσουν από την κατάντια και την ταλαιπωρία την υγεία των παιδιών μας. Θα μας βρουν μπροστά τους… Ότι και να σημαίνει αυτό… ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ», έγραψε αρκετά φορτισμένος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.