Αρχική Νέα "Το ξύλο στα παιδιά στέλνει ένα μήνυμα καμιά φορά", παραδέχτηκε ο Βρετανός υπουργός Δικαιοσύνης

"Το ξύλο στα παιδιά στέλνει ένα μήνυμα καμιά φορά", παραδέχτηκε ο Βρετανός υπουργός Δικαιοσύνης

Αίσθηση και προβληματισμό προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Δικαιοσύνης, Κρις Γκρέιλινγκ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν είναι τόσο κακό να δίνουν οι γονείς ξύλο στα παιδιά τους, θυμούμενος και τη δική του περίπτωση, που δεν του έκανε δα και κανένα κακό. Το αντίθετο. Άλλωστε, ο ίδιος και η σύζυγός του, εφάρμοζαν την ίδια τακτική στα δύο παιδιά τους, εξήγησε μιλώντας στην Daily Mail.

«Το ξύλο στέλνει ένα μήνυμα καμιά φορά», συνέχισε, «τιμωρείς τα παιδιά όταν είναι κακά, όπως έκαναν και οι γονείς μου», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είμαι κατά του ξύλου. Πού και πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Παρ' όλα αυτά, είμαι πολύ κατά του ξύλου στο σχολείο και φυσικά δεν αναπολώ τις μέρες που ξυλοφόρτωναν τα παιδιά στο σχολείο».

Πηγές κοντά στον υπουργό, αναφέρει ο Guardian, λένε ότι ο Γκρέιλινγκ τιμωρούσε τα παιδιά του «κατά περίσταση και μόνο όταν ήταν πλήρως δικαιολογημένο».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.