Αρχική Infokids Ταινίες Το παιδί με το ποδήλατο

Το παιδί με το ποδήλατο

Αυτήν την εβδομάδα σας προτείνουμε να απολαύσετε στους κινηματογράφους την υπέροχη γαλλική ταινία "Το παιδί με το ποδήλατο". Πρόκειται για ένα τρυφερό και συναισθηματικό αριστούργημα από τους Βέλγους αδελφούς Νταρντέν.

Η υπόθεση του έργου:

Ο 12χρονος Cyril έχει ένα μόνο σχέδιο: να βρει τον πατέρα του που τον άφησε προσωρινά σε ορφανοτροφείο. Κατά τύχη, γνωρίζει την Samantha που διευθύνει ένα κομμωτήριο και συμφωνεί να τον φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακα. Ο Cyril δεν αντιλαμβάνεται την αγάπη της Samantha γι' αυτόν, μια αγάπη που χρειάζεται απεγνωσμένα για να τον ηρεμήσει.

Συντελεστές:

Είδος: Δραματική
Διάρκεια: 87'
Γλώσσα: Γαλλικά
Χώρα: Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία
Εταιρεία Διανομής: Seven Films
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 01/12/2011

Σκηνοθεσία:
Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Σενάριο:
Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Cast:
Cécile De France (Samantha), Thomas Doret (Cyril), Jérémie Renier (Guy Catoul), Fabrizio Rongione (βιβλιοπώλης), Egon Di Mateo (Wes)


Το Παιδί με το Ποδήλατο trailer by Flixgr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.