Αρχική Νέα Το παιδικό πρόγραμμα του Comicdom Con Athens ξεκινά

Το παιδικό πρόγραμμα του Comicdom Con Athens ξεκινά

To Comicdom Con Athens ανοίγει τις πύλες του και προσφέρει, για μια ακόμη χρονιά, ένα πλούσιο πρόγραμμα για ένα πολύ απαιτητικό κοινό: τα παιδιά. Με οδηγό τη δημιουργικότητα και πρωταγωνιστή τη φαντασία, καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν στα εργαστήρια μας και να περιπλανηθούν στον μαγικό κόσμο των comics. Ας δούμε τι θα δούμε το Σάββατο στις 31 Μαρτίου:

Kamishibai: Θέατρο Από Χαρτί

Αν σας αρέσουν οι ιστορίες για μικρούς αλλά πανέξυπνους ήρωες, παπαγάλους, γάτες και δέντρα, ελάτε να τις ακούσετε από τη Βασιλεία Βαξεβάνη και να δείτε να ξετυλίγονται μπροστά σας… Στη συνέχεια, φτιάξτε τη δική σας ιστορία και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας!

Ώρα: 10:00-11:15 και 11:30-12:45
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5) και πραγματοποιείται στα αγγλικά


Γράφοντας Με Εικόνες

Ελάτε στο Comicdom Con Athens 2012 και πάρτε μέρος στο εργαστήριο “Γράφοντας Με Εικόνες”. Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και ο δημιουργός comics Μιχάλης Διαλυνάς, σας συστήνουν την Τέχνη των comics, εξηγούν τη δομή και τη λειτουργία τους, και σας ξεναγούν στα μυστικά της αφήγησης!

Ώρα: 14:45-16:10
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά Β’, Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter