Αρχική Διάφορα Το Παιχνιδαγωγείο πάει στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης

Το Παιχνιδαγωγείο πάει στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης

Το Παιχνιδαγωγείο ανοίγει και στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Μετά από 9 μήνες λειτουργίας στο Ν. Ψυχικό συνεχίζουμε να ακούμε κάθε σκέψη και συναίσθημα των παιδιών και να εξελισσόμαστε σύμφωνα με την ανάγκη για ανάπτυξη μέσα από το παιχνίδι. Θεωρώντας το παιχνίδι ως δεδομένη φυσική ανάγκη -για μικρούς και για μεγάλους- το Παιχνιδαγωγείο δημιουργεί μια σειρά προγραμμάτων για παιδιά από 18 μηνών έως 8 χρονών. Οι δραστηριότητες σχεδιάζονται με βάση τα ενδιαφέροντα των παιδιών και στοχεύουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη δεξιοτήτων.
Κάθε μέρα παιχνίδια και πειράματα με το νερό, μικρές εξερευνήσεις και προκλήσεις για το σώμα και το μυαλό σας περιμένουν σε έναν χώρο φτιαγμένο ειδικά για παιδιά! Ελάτε να φτιάξουμε ιστορίες, να ζήσουμε εμπειρίες, να κάνουμε φιλίες και να δώσουμε το δικό μας χρώμα στο καλοκαίρι!

Πληροφορίες:
Παιχνιδαγωγείο, 25ης Μαρτίου 61,
Ν.Ψυχικό, τηλ: 2106724288 www.paixnidagogeio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.