Αρχική Διάφορα Το παραπονεμένο μακό – Παραμύθι για παιδιά (19/2)

Το παραπονεμένο μακό – Παραμύθι για παιδιά (19/2)

-Είναι άδικο! φώναξε το άσπρο κοντομάνικο μακό μπλουζάκι, γεμάτο παράπονο και απογοήτευση. Εμένα με φοράνε όλη μέρα, με λερώνουν, με λεκιάζουν, κι ούτε η παραμικρή στενοχώρια! Μετά με ρίχνουν στο πλυντήριο (αχ, τι βασανιστήριο!) κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Έτσι ξεκινάει το παιδικό παραμύθι της Χριστιάννας Γύρα που παρουσιάζεται στο κατάστημα της COCO-MAT στην Κηφισιά, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 11:00-13:00. Μια ιστορία για την ανάγκη αναγνώρισης και αποδοχής, αλλά και για τη σημασία της αληθινής φιλίας, δοσμένη με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από την ανάγνωση και το παιχνίδι. Ένα σύγχρονο παραμύθι για το νόημα και την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους τα απλά πράγματα.
Η ανάγνωση του παραμυθιού γίνεται από την ηθοποιό Βιολέττα Γύρα και στη συνέχεια ακολουθεί παιχνίδι με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που θα διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας τα δικά τους μπλουζάκια με μπογιές και χρώματα.

Είσοδος ελεύθερη

COCO-MAT
Τατοΐου 165, Κηφισιά.
210 62 51 971


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.