Αρχική InfoMommy Νέα Το πιο γλυκό λεύκωμα

Το πιο γλυκό λεύκωμα

Ένα υπέροχο λεύκωμα με φωτογραφίες από νεογέννητα μωράκια δημιούργησε η γνωστή φωτογράφος Tracy Raver, προκειμένου να περάσει ένα ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα για το αύριο.


Για τις ανάγκες της φωτογράφησης συγκέντρωσε στο στούντιο της μωράκια από διάφορες φυλές και ενώ ήταν μισοκοιμισμένα, αφού οι μαμάδες τους μόλις τα είχαν ταΐσει, τα φωτογράφησε μέσα σε διάφορα καλάθια ή αυτοσχέδιες από μαντήλια αιώρες.


Μωράκια με σκουφάκια, τυλιγμένα σε κουβερτούλες ή όπως τα έκανε η μαμά τους ποζάρουν στο φακό της Tracy Raver και συνθέτουν μια ξεχωριστή «πολυπολιτισμική» συλλογή βρεφών, τη "Sleeping Babies".Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.