Αρχική InfoMommy Νέα Το πλούσιο στήθος της 28χρονης έκρυβε... κοκαΐνη

Το πλούσιο στήθος της 28χρονης έκρυβε... κοκαΐνη

Από την Κολομβία στην Βαρκελώνη θέλησε να ταξιδέψει η νεαρή γυναίκα με το πλούσιο στήθος αλλά κατά τη διάρκεια του τελωνειακού ελέγχου, μία καταλανή αστυνομικός παρατήρησε πως η επιβάτης είχε γάζες και επιδέσμους στην περιοχή του στήθους της και ζήτησε να της κάνει σωματικό έλεγχο. Το στήθος της ήταν τυλισμένο με επίδεσμο και μάλιστα είχε ματώσει. Οι αστυνομικοί πίεσαν τη γυναίκα να τους ομολογήσει τι συνέβαινε και εκείνη τους αποκάλυψε τελικά ότι μετέφερε μέσα στο στήθος της εμφυτεύματα γεμάτα με 1,4 κιλά κοκαΐνης!

Εκτιμάται ότι η κοπέλα εξαναγκάστηκε να κάνει την επικίνδυνη επέμβαση από αδίστακτους εμπόρους ναρκωτικών από καρτέλ της Κολομβίας.

Μάλιστα πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι η σύλληψή της πιθανότατα της έσωσε τη ζωή, καθώς μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας είχε διαχυθεί στο σώμα της, ενώ η κοπέλα ήταν σε κακή κατάσταση και κόντευε να καταρρεύσει.

Ύστερα από την αφαίρεση των εμφυτευμάτων, η γυναίκα οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της λαθρεμπορίας ναρκωτικών.

Η καθαρή κοκαΐνη κοστίζει περίπου 55.000 ευρώ το κιλό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.