Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης του Δήμου Ιλίου (20/6-17/7)

Το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης του Δήμου Ιλίου (20/6-17/7)

Ο Δήμος Ιλίου και η Κοινωνική του Υπηρεσία διοργανώνουν απο 20 Ιουνίου έως και 17 Ιουλίου 2012 Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης για 312 παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Στόχος του προγράμματος της καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς της πόλης μας προσφέροντας ασφαλή φύλαξη των παιδιών κατά τη περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων και παράλληλα να προσφέρει ημερησίως στα παιδιά, ψυχαγωγία, δημιουργική απασχόληση και γνώσεις, μέσα απο διάφορες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα .
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως: επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, εκδρομές, αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις, δημιουργία διάφορων κατασκευών, εκτέλεση δραστηριοτήτων λεπτής κινητικότητας και άλλες εικαστικές, μουσικές και καλλιτεχνικές δρστηριότητες .

Το Πρόγραμμα θα διεξάγεται καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) , απο τις 7.30 έως τις 15.30 , απο τις 20 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουλίου, στο 3ο, 6ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου .
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται απο τη Παρασκευή 1 Ιουνίου έως και 14 Ιουλίου 2012 στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και Υγείας (Νέστορος 101 , Β΄ όροφος), Δευτέρα - Πέμπτη άπό τις 8.30 έως τις 14.30 και απο τις 18.30-19.30 .

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

Πιστοποιητικό Υγείας του Παιδιού (απο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα )
Φωτοτυπία λογαρισμού ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο κατοικίας για βεβαίωση διεύθυνσης μονίμου κατοικίας .
Βεβαίωση Εργασίας γονέων .
Οποιοδήποτε έγγραφο από Δ.Ο.Υ. που να αναγράφει το Α.Φ.Μ. του αιτούντος .
Αίτηση Δήλωσης Συμμετοχής (τη συμπληρώνετε στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου) .

Ορίζεται οικονομική συμμετοχή συμβολικά για κάθε παιδί 20,00 ευρώ .

Απαλλάσσονται από την καταβολή οικονομικής συμμετοχής οι πολύτεκνες, οι τρίτεκνες και οι μονογονεικές οικογένειες των οποίων το εισόδημα είναι μικρότερο των 30,000,000 ευρώ .

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας στα τηλέφωνα: 213. 2030019 και 213. 2030042 .


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.