Αρχική Νέα Το πρόγραμμα της εβδομάδας -και όχι μόνο- μόλις με 1€

Το πρόγραμμα της εβδομάδας -και όχι μόνο- μόλις με 1€

Σας ενδιαφέρει η τηλεόραση; Θέλετε να διαβάσετε σχόλια και συνεντεύξεις από πρόσωπα που αφορούν το μαγικό κόσμο του θεάματος; Να ενημερωθείτε για θέματα διατροφής, υγείας, μόδας, να διαβάσετε τυπωμένες τις σελίδες του infokids.gr, να πάρετε ιδέες για νέες συνταγές, να διαβάσετε τα τελευταία νέα για τα gadget που κυκλοφορούν, τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων, τις δραστηριότητες στον κήπο σας, αλλά και βιβλία ή εξόδους;

Σήμερα κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του αγαπημένου μας τηλεοπτικού περιοδικού TVplus και εμείς χαθήκαμε στις πλούσιες σελίδες του. Ένα πολυπεριοδικό που θα σας κρατήσει συντροφιά όλη την εβδομάδα, σας περιμένει στα περίπτερα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.