Το πρώτο on line live τηλεπαιχνίδι έρχεται από το Facebook

Λέγεται Mathe Click ( http://www.facebook.com/MatheClick ) είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της 1ης Δεκέμβρη και σε περιμένει να παίξεις ζωντανά, σε μια μοναδικά πρωτότυπη εμπειρία, αντίπαλος με άλλους 299 παίχτες. Στη θέση του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο Γιώργος Μητσικώστας για να καθοδηγήσει, να κάνει μιμήσεις και γενικά να δώσει το κέφι που μόνο αυτός έχει.

Το Mathe Click είναι ένα παιχνίδι γνώσεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στην εφαρμογή (application) και να δηλώσεις συμμετοχή. Στη συνέχεια, μισή ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κάνεις check-in και αμέσως μετά περιμένεις την κλήρωση για τους 300 παίχτες. Μόλις ανακοινωθούν οι τυχεροί το παιχνίδι ξεκινάει. Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να απαντήσει σωστά σε 9 multiple choice ερωτήσεις μέσα στα χρονικά πλαίσια που του δίνονται. Η 10η ερώτηση διαφέρει γιατί οι παίχτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά όσο το δυνατόν γρηγορότερα τέσσερις απαντήσεις. Οι 10 πιο γρήγοροι που θα έχουν απαντήσει σωστά είναι οι νικητές του παιχνιδιού.

Για τους 10 νικητές υπάρχουν… 1 playstation 3 στον πρώτο νικητή, οι νικητές 2 έως 4 θα κερδίσουν ένα Xbox 360, ενώ θα δοθούν 3 Nintendo Wii και 2 iPod Shuffle.

Το Mathe Click το σχεδίασε η Leo Burnett για την ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζεται στην πλατφόρμα Netvolution και παρουσιαστής του είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μητσικώστας.