Αρχική Νέα Το Σάββατο 9/10 συντονιστείτε στο Πρίσμα+. Έρχεται Το Κουτάλι…

Το Σάββατο 9/10 συντονιστείτε στο Πρίσμα+. Έρχεται Το Κουτάλι…

Όπως καλά θα καταλάβατε, Το Κουτάλι είναι μια εκπομπή, που αφορά την εκμάθηση του μαγειρέματος στα παιδιά, με απλό και χαρούμενο τρόπο από Έλληνες σεφ. Βέβαια, αφορά και τη διαπαιδαγώγηση των γονιών σε σχέση με την παιδική διατροφή. Οι πρωταγωνιστές της εκπομπής είναι παιδιά, ηλικίας 5 με 15 χρόνων, που μαγειρεύουν με γνωστούς Έλληνες σεφ.
Σκοπός της εκπομπής (διάρκειας 24 επεισοδίων) είναι να μαθαίνουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, με εύκολο αλλά και δημιουργικό τρόπο καινούργιες συνταγές της εποχής μας, για να γνωρίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούν αλλά και να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους στο μαγείρεμα.
Το Κουτάλι θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6 μ.μ.
Συμμετέχουν οι σεφ: Jean de Grylleau, Ντίνα Νικολάου, Αστέρης Κουστούδης, Jean-Louis Capsalas, Χρήστος Παναγόπουλος, Χριστόφορος Πέσκιας, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Μάκης Φουρφουρής και Γιάννης Τσιάκος.
Σύνοψη πρώτου επεισοδίου
Στο 1° επεισόδιο της εκπομπής "Το κουτάλι", ο σεφ Αστέρης Κουστούδης μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου Πεντελικόν, όπου και εργάζεται.
Ο σεφ με τα παιδιά, Κατερίνα Σφακιανάκη, Σοφία Φλωράκη, Ελένη Κουκλάκη και Ιωάννα Κουκλάκη που συμμετέχουν σ' αυτό το επεισόδιο, θα μαγειρέψουν τρεις συνταγές:
- Πατατοσαλάτα Ελληνική με ελιές θρούμπες,
κάπαρη, φρέσκο κρεμμύδι και σταμναγκάθι
- Σάντουιτς με κουλούρι Θεσσαλονίκης,
ψητό κοτόπουλο, γραβιέρα Μετσόβου και
πιπεριές Φλωρίνης
- Ρυζόγαλο μίνι με σοκολάτα γάλακτος

Τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο να παίζουν με τα χρώματα
των υλικών, τις γεύσεις, τις μυρωδιές και να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους στη κουζίνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.