Αρχική Νέα Το σπυρί στο λαιμό του μικρού κοριτσιού ήταν... ένα φτερό

Το σπυρί στο λαιμό του μικρού κοριτσιού ήταν... ένα φτερό


Στην αρχή οι γονείς της Έιμι Γουίτινγκτον πίστεψαν ότι οι λεμφαδένες του παιδιού είχαν πρηστεί. Οι γιατροί συνέστησαν ένα αντιβιοτικό και τους έστειλαν σπίτι. Στη συνέχεια αυτό έγινε σαν μπάλα του γκολφ και έπειτα από λίγες μέρες σαν δύο μπάλες του γκολφ. Η γιαγιά ξαναπήγε το παιδί επειγόντως στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, όπου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για φτερό, το οποίο είχε καταπιεί η μικρή Έιμι και το σώμα της προσπαθούσε να αποβάλει..

"Έβγαλαν ένα φτερό από το πρόσωπο του παιδιού μου. Είναι εντελώς τρελό", είπε ο πατέρας της Έιμι Γουίτινγκτον, Ααρόν.

Σύμφωνα με τον Ααρόν, που μίλησε στο κανάλι KWCH,  στο Κάνσας, οι γιατροί πιστεύουν ότι η Έιμι κατάπιε το φτερό το οποίο σφήνωσε στο λαιμό της και το σώμα της έκανε τα πάντα για να το αποβάλει, μια διαδικασία που μπορεί να κράτησε πολλούς μήνες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.