Αρχική Προτάσεις Αγοράς Το υπερ-κατάστημα της Cilek στον Κορυδαλλό!

Το υπερ-κατάστημα της Cilek στον Κορυδαλλό!

Η εταιρία Cilek – Ματιάδης  είναι πάντα ένα  βήμα μπροστά από την εποχή μας! Αναλογιζόμενη πάντα τις ανάγκες των οικογενειών, φροντίζει να μας παρουσιάζει νέες σειρές που τα παιδιά μας λατρεύουν, σε συνδυασμό με μεγάλες προσφορές.

Γι’ αυτό, προχώρησε σε ένα μεγάλο ακόμη βήμα! Το κατάστημα CILEK - Ματιάδης στον Κορυδαλλό, μας περιμένει ανακαινισμένο και γεμάτο με όλες τις παιδικές και βρεφικές σειρές! Επιπλέον, στο ίδιο αυτό υπερ-κατάστημα, μπορούμε πλέον να βρούμε και  δωμάτια  προσφορών από τις σειρές που έχουν καταργηθεί.

Επί της οδού Δημ. Διαμαντίδη 56, στον Κορυδαλλό, 1.000 τμ! Γεμάτο ευφάνταστα έπιπλα και προσφορές! Κρεβάτια παιδικά, κουκέτες, κούνιες βρεφικές, αξεσουάρ! Τα πάντα για τα μωρά μας, τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά!

Ένας χώρος ονειρεμένος για να δείτε από κοντά τα έπιπλα και να δοκιμάσετε με άνεση πιο προτιμάτε!

Και αν θέλετε να πάτε προετοιμασμένοι, δείτε στο Cilek.gr όλες τις σειρές και τις προσφορές, και αποκτήστε τις – αφού τις δοκιμάσετε – από το κατάστημα!

CILEK-Κορυδαλλού (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) : Δημ.Διαμαντίδη 56  Τηλ: 2104953698

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ :09.00  - 15.00
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :09.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.