Αρχική Απόκριες Το φετινό καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Το φετινό καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Παραδοσιακό Ζωγραφιώτικο Καρναβάλι~47217-532-1(1)-960Το φετινό καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων με ελεύθερη συμμετοχή. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες του καρναβαλιού της Νίκαιας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς, εργαστήρια ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, κατασκευές αποκριάτικης μάσκας, αναπαράσταση του Βλάχικου γάμου αλλά και να συμμετάσχουν στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 9/03 Από την πλατεία Κρήνης στην πλατεία Σπάθα
Ώρα 11:00
Ομάδες παιδιών από το Χορευτικό ανεβαίνουν πεζή με τη συνοδεία καρναβαλικών αρμάτων έως την πλατεία Σπάθα. Παιχνίδια για τα παιδιά με φουσκωτά, κλόουν και πολλές δραστηριότητες. Κατασκευές αποκριάτικης μάσκας για τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρέντη (Μπιχάκη 15).

Έναρξη κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού
Κυριακή 10/03 Κεντρική πλατεία Ρέντη – Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού- διαγωνισμός καραόκε
Ώρα: 18.00.

Αμέσως μετά συναυλία από το εργαστήριο σύγχρονης μουσικής του Δήμου.
Το Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού πραγματοποιείται για μια ακόμα χρονιά. Βάση της επιτροπής, το σπιτάκι του κρυμμένου θησαυρού βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ρέντη. Το κυνήγι περιλαμβάνει διάφορες δοκιμασίες για τις ομάδες, όπως σαφάρι, διαγωνισμούς γνώσεων, δεξιοτήτων, καραόκε. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Έναρξη Σάββατο 9 Μαρτίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.