Αρχική Διάφορα Το Φτερό μάς προσκαλεί στα πασχαλινά του εργαστήρια (18-20/4)

Το Φτερό μάς προσκαλεί στα πασχαλινά του εργαστήρια (18-20/4)

Το Εργαστήριο Φτερό για τις ημέρες των πασχαλινών σχολικών διακοπών 17 έως 20 Απριλίου έχει οργανώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά 4-12 ετών. Με έμπνευση από τη φύση, την παράδοση, την τέχνη αλλά και την οικιακή οικονομία το πρόγραμμα για τις ημέρες του Πάσχα θα δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά πρωινά και να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες μαζί με παλιούς και καινούργιους φίλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 18/4 «Παραμυθομαχίες»

Θεατρικά παιχνίδια με βάση γνωστά παραμύθια | Γράφετε και εικονογραφείτε το δικό σας παραμύθι

Πέμπτη 19/4 «Στα βήματα των Αρχαίων ηθοποιών...»

Επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο του Διονύσου στην Ακρόπολη (για παιδιά από 5 ετών. Θα υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για τα μικρότερα στο ΦΤΕΡΟ). Στην επιστροφή: Παίζετε με τους Αρχαίους Μύθους - Αυτοσχέδιες παραστάσεις στην αυλή

Παρασκευή 20/4 «Αργαλειός από χαρτί» εικαστικό εργαστήρι

«Παιχνίδια από το ....τίποτα» Μαθαίνετε και παίζετε τα παιχνίδια που επινόησαν τα παιδιά τα παλιά χρόνια...Βρίσκετε και καινούργια!

Κόστος συμμετοχής: 100€ για όλο το πρόγραμμα, 60€ για τετραήμερο, 16€ ημερήσια συμμετοχή (15% έκπτωση για τα παιδιά που παρακολουθούν τα ετήσια εργαστήρια του ΦΤΕΡΟΥ & τα αδέρφια)

ΦΤΕΡΟ
Μ. Μουσούρου 7. Μετς
210-9247182, 6942202939


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.