Το ωραιότερο xριστουγεννιάτικο δώρο

Η Λαλίνα μετράει τις μέρες για τα Χριστούγεννα, την πιο αγαπημένη της γιορτή του χρόνου.
Φέτος η χαρά της είναι διπλή. Έχει μεγαλώσει και αυτό σημαίνει ότι δε θα πάρει μόνο δώρα από τους δικούς της, αλλά θα τους προσφέρει κι αυτή. Δίχως να χάσει χρόνο κάθεται στο γραφείο, παίρνει χαρτί και μολύβι και με τη συντροφιά της γατούλας της αρχίζει να σημειώνει τι θα χαρίσει στην οικογένειά της.
Στον αδελφό της θα πάρει ένα παιχνίδι με τρικ και φάρσες, στη μαμά ένα κουτί με θήκες για μικροπράγματα, στον μπαμπά μια κορνίζα με σχήμα καρδιάς, στον παππού ένα καινούριο σετ εργαλείων.
Τι δώρο να διαλέξει όμως για τη γιαγιά που θα περάσει μακριά τους αυτά τα Χριστούγεννα; Πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό, μοναδικό, υπέροχο. Κάτι πολύ ξεχωριστό που θα τη γεμίσει χαρά. Κάτι σαν μια μεγάλη αγκαλιά και δυο γλυκά φιλιά. Ένα τέτοιο δώρο όμως, δεν μπαίνει σε κουτί. Πώς θα το στείλει με το ταχυδρομείο;Απλό!Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δώσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, γνωστοί και άγνωστοι, από μια μεγάλη αγκαλιά και δυο γλυκά φιλιά!

Ένα πανέμορφο παραμύθι από τη συγγραφέα Λίζα Βάρβογλη που μιλάει για τη μαγεία των Χριστουγέννων και την ανυπέρβλητη δύναμη της αγάπης.

Εκδόσεις: Μοντέρνοι Καιροί – Modern Times
Συγγραφέας: Λίζα Βάρβογλη – Κασκαβέλη
Εικονογράφηση: Sara Ruano
ISBN: 978-960-494-358-6
Σελίδες: 44
Τιμή: 11,90€