Το AΥΡΑ BLOΟΜ καλεί τους μικρούς του φίλους να κάνουν παιχνίδι με το χρώμα

Τα φοβερά χρωματιστά μπουκάλια, η απίθανη παρέα του ΑΥΡΑ BLOOM, καλωσορίζουν τους μικρούς τους φίλους σε νέες περιπέτειες, μέσα από καινούριες ετικέτες «γρίφο» και 4 νέα συναρπαστικά παιχνίδια μυστηρίου στο ανανεωμένο site www.avrabloom.gr.

Οι 4 νέες ετικέτες μυστηρίου του ΑΥΡΑ BLOOM καλούν τους μικρούς εξερευνητές να βοηθήσουν τον Ντετέκτιβ Bloom να βρει το κρυμμένο αντικείμενο. Κάθε πολύχρωμο μπουκάλι είναι ένας καινούριος γρίφος, εξάπτοντας τη φαντασία των παιδιών και χαρίζοντάς τους στιγμές απόλαυσης και παιχνιδιού.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ BLOOM, ο απαραίτητος σύντροφος των παιδιών σε κάθε τους καθημερινή δραστηριότητα, έρχεται ακόμη πιο κοντά στους μικρούς του φίλους με 4 νέα παιχνίδια μυστηρίου στο επίσημο site www.avrabloom.gr, καλώντας τους να ανακαλύψουν μαζί με τους γονείς τους:
Τον «Ντετέκτιβ Bloom»
Το «μυστικό του μπουκαλιού»
Το «Bloom και βγαίνω»
Το «Απίθανο φρίζμπι»

Επιπλέον, οι πρωταγωνιστές στο νέο τηλεοπτικό σποτ του ΑΥΡΑ BLOOM καλούνται να κάνουν παιχνίδι με το χρώμα.

Το ΑΥΡΑ BLOOM προσφέρει ακόμα περισσότερες στιγμές διασκέδασης, κρατώντας παρέα στους μικρούς του φίλους μέσα από το δημοφιλές site του Λάκη Λαζόπουλου www.tospirto.gr με τα χαρούμενα παραμύθια «Μικρή Γοργόνα» και «Ο Λαγός και η Χελώνα», που διαβάζουν η Αγγελική Λαμπρή και ο Ευτύχης Μπλέτσας, αντίστοιχα.

Το παιδικό φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ BLOOM προσκαλεί όλους τους μικρούς «ντετέκτιβ» να ανακαλύψουν, μέσα από τις συσκευασίες του και το www.avrabloom.gr, ένα κόσμο γεμάτο δροσιά, ενυδάτωση και διασκέδαση, ζώντας, καθημερινά, χρωματιστές στιγμές!

Λίγα λόγια για το AΥΡΑ ΒLOOM: Πηγή ζωντάνιας και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους!
Το Φυσικό Μεταλλικό παιδικό νερό ΑΥΡΑ BLOOM, παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά το 2005 και αποτελεί το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά.
Το ΑΥΡΑ BLOOM κυκλοφορεί σε 5 χρωματιστά μπουκάλια που συνδυάζονται τυχαία με 5 χρωματιστά καπάκια, για να μπορούν τα παιδιά να “κάνουν παιχνίδι με το χρώμα!”.
Το ΑΥΡΑ BLOOM προσφέρει την ιδανική λύση για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των παιδιών σε νερό, γιατί είναι πρωτότυπο, διασκεδαστικό και αποτελεί τον κατάλληλο σύντροφο τους, στο παιχνίδι, στο σχολείο και στα σπορ! Διατίθεται, σε ιδανική για τα παιδικά χεράκια συσκευασία των 330ml, καθώς και σε πολυσυσκευασία 6x330ml.
Τα παιδιά παίζουν νέα φανταστικά παιχνίδια στο ανανεωμένο site του ΑΥΡΑ BLOOM www.avrabloom.gr και κερδίζουν υπέροχα δώρα.