Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Το facebook μετακομίζει στο ψυγείο σου!

Το facebook μετακομίζει στο ψυγείο σου!

Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς την αγαπημένη σας σελίδα κοινωνικής δικτύωσης; Με αυτά τα πρωτότυπα μαγνητάκια, μπορείτε να σχεδιάσετε το προφίλ σας στο ψυγείο σας και να ενημερώνετε την κατάστασή σας κάθε φορά που ανοίγετε για το γάλα ή τις μπύρες!
Γράψτε το μήνυμα που θέλετε και σβήστε με ένα απλό σκούπισμα όταν θέλετε να κάνετε ενημέρωση! Βάλτε φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων με τον “Friends” μαγνήτη, τους λογαριασμούς σας με το “Dislike” και τα εισιτήρια για την αγαπημένη σας θεατρική παράσταση με το “Like”. Χρησιμοποιείστε το “Notes” για να αφήσετε κάποιο μήνυμα στο συγκάτοικό σας και το “Status” για να ξέρουν οι υπόλοιποι στο σπίτι με τη διάθεση ξυπνήσατε σήμερα!
Σχεδιασμένα να μοιάζουν σαν ένα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης, αυτά τα μαγνητάκια βάζουν μια διασκεδαστική και στιλάτη πινελιά στο μονότονο ψυγείο σας και το μετατρέπουν σε έναν.. digital κόμβο πληροφοριών.

Χαρακτηριστικά:

*Μαγνήτες σχεδιασμένοι να μοιάζουν σαν σελίδα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης.
* Περιλαμβάνεται μαρκαδόρος.
* Σβήσιμο με ένα απλό σκούπισμα.
* Το σετ περιλαμβάνεις τους εξής μαγνήτες: My Profile, Status, Comment x 2, Friends, Photos, Events, Notes, Like, Dislike, Wall Posts x 2.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.