Το Football Manager 2013 έρχεται στις 2 Νοεμβρίου

Η Sports Interactive και η SEGA ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολύαναμενόμενου Football Manager 2013. Το Football Manager 2013 θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 2 Νοεμβρίου του 2012!

Όσοι προ-παραγγείλουν το Football Manager 2013 – θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό ο οποίος θα τους δίνει πρόσβαση στη single-player ‘Beta’ έκδοση του παιχνιδιού περίπου 14 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι μπορείτε να το προ-παραγγείλετε είτε πηγαίνοντας από το κατάστημα, είτε online από το site του καταστήματος. Στην πρώτη περίπτωση θα σας δίνεται ένα κουτί Football Manager 2013 με τον μοναδικό κωδικό , στη δεύτερη περίπτωση θα σας αποστέλλετε ο κωδικός με email.

«Οι θαυμαστές της σειράς Football Manager είναι πολύ καλοί στο να μας λένε τι θέλουν και στην προκειμένη περίπτωση αυτό που ζήτησαν από εμάς ήταν να κυκλοφορήσει το παιχνίδι νωρίτερα, το οποίο και θα πραγματοποιήσουμε» είπε ο Miles Jacobson , Studio Director της Sports Interactive. «Η πρόσβαση στη beta έκδοση του παιχνιδιού 2 βδομάδες νωρίτερα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω για να τους ικανοποιήσω.»

Η Beta έκδοση του Football Manager 13 θα σας δίνει πρόσβαση στα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου του νέου Classic mode και των short-term Challenges (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.footballmanager.com/features).

Η Beta έκδοση θα απενεργοποιηθεί τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Για να συνεχίσετε την καριέρα σας ως manager θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το κανονικό παιχνίδι καθώς τα δεδομένα και η πρόοδος που έχετε κάνει στη beta έκδοση δεν χάνονται.

Το Football Manager 2013 θα κυκλοφορήσει για Windows PC και Mac στις 2 Νοεμβρίου 2012. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε στο www.footballmanager.com.