Αρχική InfoMommy Νέα Το Hilton Αθηνών ενισχύει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Hilton Αθηνών ενισχύει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Κατά τους τρεις τελευταίους μήνες του 2010, το Hilton προσκαλούσε όσους διέμεναν στο ξενοδοχείο να προσφέρουν €1 μέσω του λογαριασμού τους για την ενίσχυση της Ένωσης Σωματείων «Μαζί για το Παιδί» και οι πελάτες του Hilton Αθηνών ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στη φιλανθρωπική αυτή καμπάνια του Hilton Foundation.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του “Hilton in the Community Foundation”, που από το 2000 αποτελεί τον φιλανθρωπικό οργανισμό της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton και επικεντρώνεται στην περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες. Το “Hilton in the Community Foundation” χρηματοδοτείται από την εταιρεία Hilton καθώς επίσης και από τις δωρεές των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών της. Η καμπάνια με τίτλο “Small Change, Big Difference” διεξήχθη παράλληλα σε 128 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το καθένα από τα οποία ενίσχυσε έναν συγκεκριμένο φιλανθρωπικό φορέα της χώρας του.

Σε διάστημα τριών μηνών, το Hilton Αθηνών συγκέντρωσε €5.007,80. Την επιταγή παρέδωσε ο κος Bart van de Winkel, Γενικός Διευθυντής του Hilton Αθηνών, στην κα Μέμη Γκέρτσου, Αντιπρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε στο εστιατόριο Βυζαντινό για τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του “Hilton in the Community Foundation” επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.hilton-foundation.org.uk. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επισκεφτείτε: www.mazigiatopaidi.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.