Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το KERRYGOLD ανανεώνεται!

Το KERRYGOLD ανανεώνεται!

Μερικά τυριά έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στη ζωή μας, συνοδεύοντας αγαπημένες στιγμές που πάνε παρέα με γευστικές απολαύσεις.

Γι' αυτό και κάθε ανανέωση είναι ευπρόσδεκτη. Σε συνέχεια της πολύ πετυχημένης πορείας 32 ολόκληρων χρόνων στην ελληνική αγορά, η αγαπημένη μας σειρά KERRYGOLD, με το Π.Ο.Π. Regato Classic, το Regato Light, το Καπνιστό Regato, το Cheddar, το Emmental, το Kerrygold 10 και την Tirotrella, αλλάζει την εμφάνισή της. Γίνεται πιο μοντέρνα, πιο ελκυστική, ενισχύοντας παράλληλα την premium εικόνα της.
Οι παραδοσιακές προϊοντικές αξίες των τυριών KERRYGOLD, μεστή γεύση και σταθερή ποιότητα, τα έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις στην προτίμηση και στην πιστότητα των καταναλωτών. Οι αξίες αυτές πιστοποιούνται από την χώρα προέλευσής τους, την Ιρλανδία, μια χώρα γνωστή για την παράδοση και τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής στα τυροκομικά προϊόντα. Γνωστή για τα πράσινα λιβάδια με τις μικρές (κάτω των 60 ζώων) φάρμες και την εξαιρετική ποιότητα χορταριού, η Ιρλανδία εξασφαλίζει, αδιάλειπτα, ένα ιδιαίτερα νόστιμο και θρεπτικό (πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη Α) τυρί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.