Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τριανταφυλλένια επιδερμίδα

Τριανταφυλλένια επιδερμίδα

Η επιδερμίδα μας αποτελεί τον καθρέφτη μας. Η όμορφη και φροντισμένη επιδερμίδα καθώς παιρνούν τα χρόνια μάς δίνει αυτοπεποίθηση και μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε μέρα. Μάλιστα, καθώς μετά τα 40 ο κύκλος ανανέωσης της επιδερμίδας επιβραδύνεται από τις 28 στις 40 ημέρες με αποτέλεσμα η κυτταρική ζωτικότητα και ανανέωση να μειώνονται και η επιδερμίδα να εμφανίζει ξηρότητα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες χρειάζεται από την πλευρά μας να λάβουμε τις κατάλληλες... προφυλάξεις.

Σε αυτή την προσπάθεια, σύμμαχός μας θα είναι η Κiehl’s με τη νέα, κρέμα περιποίησης προσώπου, Rosa Arctica, η οποία υπόσχεται να μας χαρίσει ορατά πιο υγιές και νεανικό δέρμα, μέσα από την προηγμένη της σύνθεση, βασισμένη στο ενεργό συστατικό Haberlea rhodopensis. Πρόκειται για ένα από τα σπανιότερα και πιο ανθεκτικά φυτά στον κόσμο με ηλικία άνω των 10.000 ετών, το οποίο έχει την ιδιότητα να παραμένει σε κατάσταση «λήθαργου» έως και 31 μήνες και να ανακτά τη φυσιολογική του λειτουργία όταν οι συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιεί την απώλεια νερού και καταφέρνει να επιβιώνει στη διάρκεια μεγάλων περιόδων ξηρασίας χωρίς καμία απώλεια, ενώ ανακτά τη φυσιολογική του ανάπτυξη λίγες μόνο ώρες αφού ποτιστεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.