Αρχική InfoTeens Style Τσάντα για cartoon εμφανίσεις...

Τσάντα για cartoon εμφανίσεις...

Αν μερικές φορές η ζωή, σας φαίνεται πολύ τρισδιάστατη και η αντίληψη του βάθους σας έχει κουράσει, τότε θα μπορούσατε να πάρετε μία από αυτές τις τσάντες ώμου που σίγουρα θα σας κάνει να νομίζετε οτι ζείτε σε έναν δισδιάστατο κόσμο.

Η ομάδα σχεδιαστών JumpFromPaper δημιούργησε μια σειρά από τσάντες που δίνουν την αίσθηση ότι είναι βγαλμένες από 2D κινούμενα σχέδια. Θα βρείτε διάφορα σχέδια τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια στο site της εταιρείας.

Τα χρώματα είναι αρκετά έντονα με το περίγραμμα στις περισσότερες να είναι μαύρο, και αυτό είναι που πιθανότατα να προσδίδει αυτή την ψευδαίσθηση του 2D. Αν και φαίνονται αρκετά λεπτές είναι αρκετά ευρύχωρες και χωράνε ακόμα και laptop.

Θα τισ βρείτε από 60-80 δολάρια και μπορείτε να τις παραγγείλετε μέσω του site της εταιρείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.