Αρχική Περιβάλλον Υιοθετήστε μια μαμά caretta-caretta

Υιοθετήστε μια μαμά caretta-caretta

Οι μητέρες Caretta caretta έχουν ήδη φτάσει στις θάλασσές μας, κοντά στις παραλίες μας, και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την ωοτοκία τους. Το καλοκαίρι, κάθε 2-3 χρόνια σκάβουν 2-3 φωλιές στην αμμουδιά και εναποθέτουν τουλάχιστον 100 αυγά κάθε φορά, που θα τα επωάσει η ζεστή αμμουδιά για 60 ημέρες. Το 2010 οι εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ προστάτεψαν στις κυριότερες παραλίες ωοτοκίας (Ζάκυνθο, Δυτική Πελοπόννησο και Κρήτη) 2.310 φωλιές!!! «Υιοθετώντας» μια μητέρα Kαρέτα θα λάβετε το πακέτο υιοθεσίας το οποίο περιέχει πιστοποιητικό, αφίσα, αυτοκόλλητο και λούτρινο χελωνάκι και ταυτόχρονα ενισχύετε τις προσπάθειες του ΑΡΧΕΛΩΝ για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας στην Ελλάδα. Χαρίστε ζωή στη μητέρα Καρέτα που ζητά μονάχα την ειρηνική συμβίωση με τον άνθρωπο για τη συνέχιση του δικού της ταξιδιού στα βαθιά νερά της Μεσογείου.
Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα υιοθεσιών και τους τρόπους διεξαγωγής της διαδικασίας επικοινωνήστε με την κα Έλλη Ταραμπέ, στο 210 52 31 342.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.