Αρχική Απόκριες Υπέροχα φτερά για την πιο όμορφη πεταλουδίτσα

Υπέροχα φτερά για την πιο όμορφη πεταλουδίτσα

Είναι πάρα πολύ εύκολο να ντύσετε τη μικρή πεταλουδίτσα σας έτσι ώστε όχι μόνο να είναι πανέμορφη αλλά και πρωτότυπη, ξοδεύοντας ελάχιστα ευρώ. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι σύρμα καλυμμένο με ύφασμα για να φτιάξετε το σκελετό των φτερών. Αν δεν βρείτε καλυμμένο μπορείτε να κολήσετε εσείς μια λευκή ταινία.  Σχηματίστε τέσσερα φτερά με το σύρμα όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Με την ταινία ενώστε τα φτερά.

Για κάθε φτερό κόψτε δύο κομμάτια μαύρο χαρτί κρεπ χρησιμοποιώντας για πατρόν τα ίδια τα φτερά αλλά προσθέτοντας λίγα εκατοστά ώστε να το κολλήσετε στη συνέχεια. Απλώστε κόλλα στο κομμάτι που περισσεύει στο ένα χαρτί και κολλήστε το γύρω γύρω από το σύρμα. Απλώστε κόλλα στο δέυτερο κομμάτι χαρτί και κολλήστε το από την ανάποδα πλευρά από το πρώτο. Επαναλαμβάνετε τη διαδιακασία και για τα υπόλοιπα τρία φτερά. Κόψτε τα κομμάτια που περισσεύουν. Χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτόχρωμο χαρτί κρεπ για να φτιάξετε τα εσωτερικά σχέδια.  Εμπνευστείτε απο τις φωτογραφίες ή φτιάξτε τα δικά σας σχέδια. Για να τα φορέσει, θα χρειαστεί να προσθέσετε δύο λωρίδες από χοντρή βελούδινη μαύρη κορδέλα που θα στερεώσετε στο σημείο που ενώνονται τα φτερά. Για να ταιριάξουν τέλεια στο κορμάκι της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βέλκρο ώστε να μαζεύετε τις κορδέλες όσο χρειάζεται.

Αν θέλετε να φτιάξετε και κεραίες  δύο κομμάτια μαύρο σύρμα πίπας  και μία μαύρη κορδέλα ή στέκα είναι αρκετά.

Ένα μαύρο κορμάκι ή μπλουζάκι κι ένα μαύρο κολάν είναι τα μόνα που θα χρειαστεί η μικρή πεταλουδίτσα σας για να είναι έτοιμη για το πάρτι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.