Αρχική Διάφορα Υποδέχομαι το νέο χρόνο στο Παιδικό Μουσείο (2/1)

Υποδέχομαι το νέο χρόνο στο Παιδικό Μουσείο (2/1)

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 (ώρες 8:30 – 16:30).
Στόχοι του προγράμματος είναι, τα παιδιά να ταξιδέψουν στον κόσμο μέσα από τα έθιμα του εορτασμού του νέου χρόνου σε διάφορους λαούς. Συγκεκριμένα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να:

- κατασκευάσουν «ένα δράκο για την Κίνα»,
- φτιάξουν κεριά για να γιορτάσουν την ινδουιστική πρωτοχρονιά,
- παρασκευάσουν την παραδοσιακή πίτα με την κούκλα των Μεξικάνων,
- φτιάξουν τα κίτρινα λουλούδια της Αιθιοπίας,
- ταξιδέψουν στη φανταστική χώρα της Λιλιπούπολης.

Επίσης, τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών τους ευχάριστα και δημιουργικά, να μαγειρέψουν, να κάνουν πρωτότυπες κατασκευές και να ανακαλύψουν το Παιδικό Μουσείο.

Η συμμετοχή στο ολοήμερο γιορτινό εργαστήρι είναι 30€ για κάθε παιδί και 25€ για τους συνδρομητές και αδέλφια (περιλαμβάνεται δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα).

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
Κυδαθηναίων 14 Πλάκα
Τηλ. 2103312995


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.