Αρχική Διάφορα Υποδεχόμαστε τις απόκριες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας (1&4/2)

Υποδεχόμαστε τις απόκριες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας (1&4/2)

Ο Φεβρουάριος, μήνας αποκριάς, μας εμπνέει για ποικίλες μεταμορφώσεις και ταξίδια σε κόσμους μαγικούς κι ονειρεμένους με αφετηρία τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.Ελάτε στην παρέα μας, μικροί και μεγάλοι, να διαβάσουμε βιβλία, να μασκαρευτούμε, να κάνουμε κατασκευές υπό την καθοδήγηση της μουσειοπαιδαγωγού Ανθής Χρυσοπούλου.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 & 5.00-6.00 το απόγευμα

Να σου πω μια ιστορία; «Εξωγηινάκια με γήινα βρακάκια!» (Μία συνάντηση). Ανάγνωση ιστορίας που συνοδεύεται από μια σχετική δραστηριότητα. Για παιδιά 3-5 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, 6.30-7.45 το απόγευμα

Τα βιβλία με γεμίζουν ιδέες…!…και με ταξιδεύουν στο χώρο, το χρόνο και τη φαντασία! «Ταξίδι στη χώρα της φαντασίας». Με αφορμή τη «μικρή εγκυκλοπαίδεια του υπέροχου κόσμου της φαντασίας» γνωρίζουμε και μεταμορφωνόμαστε σε πλάσματα όπως οι νάνοι, οι νεράιδες, τα γκόμπλιν κι επισκεπτόμαστε μέρη όπως η Λιλιπούτη, ο πύργος της άσπρης γάτας κ.ά. Για παιδιά 7-12 ετών. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 11.00-12.30 το πρωί.

«Το αλφαβητάρι της Αποκριάς!». Γεμίζουμε τα κουτιά του αλφαβητάριου της Βιβλιοθήκης μας με λέξεις κι έννοιες αποκριάτικες και φτιάχνουμε καπέλα σε όλα τα σχήματα και χρώματα. Για παιδιά 7-12 ετών. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή

Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας
Έλλης 8
2331024494


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.