Αρχική InfoSchool Λύκειο Υπ. Παιδείας: Οι αναπληρωτές είναι η λύση για τα κενά στα δημόσια σχολεία

Υπ. Παιδείας: Οι αναπληρωτές είναι η λύση για τα κενά στα δημόσια σχολεία

Σε απάντησή του ο υφυπουργός Παιδείας, κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής αναφορικά με το μη ικανοποιητικό βαθμό προσλήψεων και διορισμών στα δημόσια σχολεία και τα προβλήματα που θα προέκυπταν λόγω των κενών θέσεων, διαβεβαιώνει ότι θα ρυθμιστεί με αναπληρωτές καθηγητές.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθεοδώρου, το Υπουργείο Παιδείας έχει προωθήσει το αίτημα για 1.065 μόνιμους εκπαιδευτικούς και 14.517 αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Επίσης ο υφυπουργός τονίζει πως θα ληφθούν υπόψιν και οι ανάγκες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση λέγοντας «Ήδη, οι Διευθύνσεις Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν προβεί σε συντονισμένη προσπάθεια καταγραφής των πραγματικών εκπαιδευτικών αναγκών για τον καλύτερο έλεγχο της όλης διαδικασίας με στόχο την ορθολογική διαχείριση του διαθέσιμου προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.