Ένα πιο εξωτικό πιάτο, που θα γεμίσει προσμονή μέχρι τη δοκιμή του τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους.
Υλικά
2 κιλά φιλέτο σε κομματάκια
αλάτι, πιπέρι
¼ κούπας φρέσκο βούτυρο
¼ κούπας Worcestershire sauce
2/3 κούπας μαυροδάφνη
¼ κούπας chili sauce
400 γρ. μικρά μανιτάρια
800 γρ. καροτάκια κονσέρβας
800 γρ. μανιτάρια ολόκληρα
4 μεγάλες κόκκινες και πράσινες πιπεριές
35-40 νάτσος
Εκτέλεση
Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι στο κρέας. Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το φιλέτο. Ρίχνετε τη Worcestershire sauce και τη μαυροδάφνη και το αφήνετε να βράσει. Χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να σιγοβράσει για 5′. Στη συνέχεια βγάζετε το κρέας, με μια τρυπητή κουτάλα ώστε να μείνει ο ζωμός στο τηγάνι και προσθέτετε εκεί την καυτερή σος, τα μικρά μανιτάρια και τα καροτάκια και σιγοβράζετε τη σάλτσα για άλλα 5′.
Αποσύρετε τη σάλτσα από τη φωτιά και και βουτάτε μέσα τα νάτσος, τα οποία τοποθετείτε στη συνέχεια σε μια πιατέλα. Κόβετε τις πιπεριές με κουπ πατ αστεράκι. Περνάτε σε μια οδοντογλυφίδα (εάν έχετε χρωματιστές για πιο όμορφο πιάτο) ένα κομματάκι φιλέτο, ένα μανιτάρι, μια πιπεριά και ένα μανιτάρι και τα στερεώνετε στα νάτσος. Τη σάλτσα τη σερβίρετε χωριστά. Μπορείε να τα ζεστάνετε πριν τα σερβίρετε.