Αρχική Προτάσεις Αγοράς Φεβρουάριος, μήνας για… 2 στο Allou! Fun Park!

Φεβρουάριος, μήνας για… 2 στο Allou! Fun Park!

O Φεβρουάριος στο Allou! Fun Park είναι μήνας για ... 2! Ερωτευμένοι ή όχι ελάτε… διπλοί όλο το μήνα στον αγαπημένο προορισμό διασκέδασης και παίξτε με το 2ο Allou! Day Pass ή Kidom Pass στη μισή τιμή! Γιατί για το Allou! Fun Park «2» είναι ένα ζευγάρι, αλλά και δύο κολλητοί, δύο φίλοι, δύο αδέρφια, ακόμα και γονιός με παιδί!

Αλλά και σε όσους νιώθουν ερωτευμένοι το Allou! Fun Park δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν τον έρωτά τους με ένα μήνυμα στο Vallentine’s wall που βρίσκεται στο events plaza του Allou! ή να τον τραγουδήσουν δυνατά στο μοναδικό live της νέας ‘teens’ pop idol Ήβη Αδάμου την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Η πρόσβαση στο Allou! Fun Park, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ καθώς το Allou! Fun Bus πραγματοποιεί δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα από το Σύνταγμα στο Allou!, με ενδιάμεση στάση το σταθμό ΗΣΑΠ «Φάληρο».

Από 1 έως και 28 Φεβρουαρίου σχηματίστε … «ζευγάρια» και βγείτε κερδισμένοι παίζοντας στο Allou! Fun Park με το δεύτερο Allou! Day Pass στη μισή τιμή.

Φεβρουάριος, μήνας για… 2 μόνο στο Allou! Fun Park!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.