Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη (4/11-4/12)

Γευστικές δοκιμές, πρωτότυπα γαστρονομικά δείπνα, γαστρο-εικαστικές παρεμβάσεις και ημερίδες με θέμα την διατροφή, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που απομένουν:

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου
Μάθημα Μαγειρικής – «Τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας»
Ώρα: 19:00 Ξενοδοχείο Excelsior Hotel, Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου
Ημερίδα για τη διατροφή: Διατροφή στη Σύγχρονη Εποχή
Ώρα: 19:00 2η Δημοτική Κοινότητα (αίθουσα συνεδριάσεων), Μοναστηρίου 93

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου – Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου
Σεφαραδίτικη Κουζίνα
Ξενοδοχείο Excelsior Hotel , Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Μια ανάσα για τα παιδιά της Μέλισσας
Ώρα: 10:00-24:00 Anassa Restaurant, Θεμιστοκλή Σοφούλη 26

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου
Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα μαγειρέψουν για τα παιδιά του Αγίου Στυλιανού
Ώρα: 11:00 Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
Σεμινάριο και Γευστική δοκιμή καφέ
Ώρα: 14:30 – 17:00 Καφέ-Μπαρ “Οβάλ”, Φιλικής Εταιρείας 1

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
Wine Club Thessaloniki’96 – Wine Plus
Ώρα: 20:00 Ξενοδοχείο Excelsior Hotel, Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23