Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Φθινοπωρινό παζάρι από το Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος

Φθινοπωρινό παζάρι από το Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος

Το φθινοπωρινό του παζάρι, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ., στον παιδικό σταθμό-νηπιαγωγείο «Κοκκινοσκουφίτσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που εκπροσωπεί το Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (La Leche League International), την παλαιότερη και μεγαλύτερη οργάνωση υποστήριξης του θηλασμού στον κόσμο. Το Σύνδεσμο εκπροσωπούν οι Σύμβουλοι Θηλασμού, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες μητέρες, που μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους για το θηλασμό, με μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους, προσφέροντας υποστήριξη και πληροφόρηση.

Στο παζάρι οι γονείς μπορούν να απολαύσουν, σε χαμηλές τιμές, μπουφέ με σπιτικά εδέσματα, γλυκά και ποτά, χειροποίητα είδη, ρούχα από δεύτερο χέρι, βιβλία, αντικείμενα και παιχνίδια για βρέφη και παιδιά, λαχειοφόρο αγορά με δώρα για όλη την οικογένεια.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε θεατρικά, μουσικά και δημιουργικά δρώμενα με την Εύα Ιεροπούλου & το συγκρότημα Family Sound Machine, την Λήδα Βαρβαρούση και την Εταιρία θεάτρου «Μικρός Βορράς».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.