Αρχική Νέα Φιλανθρωπική παράσταση "Η πεντάμορφη και το τέρας" (16/12)

Φιλανθρωπική παράσταση "Η πεντάμορφη και το τέρας" (16/12)


Μια υπέροχη παράσταση, που πέρα από την καλλιτεχνική αξία, κρύβει μια άλλη κατά πολύ σημαντικότερη. Αυτήν της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλο, στις σημερινές οικονομικές συνθήκες, και απευθύνεται στα παιδιά εκείνα, που βρίσκονται σε πραγματική κατάσταση ανάγκης.

Με έναιδιαίτερα χαμηλό εισιτήριο, για να είναι προσιτό σε όσο το δυνατό περισσότερους από εμάς, ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas με το Waves Dance Studio, στο πλαίσιο της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν παιδιά», παρουσιάζει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 17:00, τη φιλανθρωπική παράσταση μπαλέτου σε δύο πράξεις «Η πεντάμορφη και το Τέρας» στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, στον Ταύρο.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει η σχολή χορού Waves Dance Studio και χορογράφος είναι η κυρία Olivia Pickford.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Αγία Άννα» και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ.

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.