Αρχική Famous Parents Φρενίτιδα για την εγκυμοσύνη της Κέιτ! Τα ΜΜΕ δεν φεύγουν λεπτό από το νοσοκομείο

Φρενίτιδα για την εγκυμοσύνη της Κέιτ! Τα ΜΜΕ δεν φεύγουν λεπτό από το νοσοκομείο

Η Κέιτ που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο με υπερέμεση της κύησης. Πρόκειται για μία πάθηση που συνδέεται με την υπερβολική ναυτία, τους εμετούς, την απώλεια βάρους και την αφυδάτωση και απαιτεί την τοποθέτηση ορού.

Έξω όμως από το νοσοκομείο έχει στηθεί ένα πραγματικό στρατόπεδο με τους δημοσιογράφους να μην φεύγουν ούτε λεπτό! Και πριν καλά καλά ανακοινωθεί κι επίσημα η εγκυμοσύνη, κυκλοφορεί αγαλματίδιο του ζευγαριού με την Κέιτ έγκυο.

Το δημιούργησε ένας τεχνίτης που διατηρεί μαγαζί στη φημισμένη οδό Σαν Γκρεγκόριο Άρμενο στη Νάπολη της Ιταλίας και οι δύο μινιατούρες είναι από τερακότα.

Από χθες, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι η Κέιτ μπορεί να κυοφορεί δίδυμα, κάτι που ενδεχομένως να δικαιολογεί την οξύτητα των συμπτωμάτων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.