Αρχική InfoBaby Βιβλία Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση

Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση

Μόλις αρχίσατε να βιώνετε τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής σας- την απόκτηση ενός μωρού. Η απόφαση να μεγαλώσετε ένα καλό και ισορροπημένο παιδί είναι η πιο σοβαρή που θα πάρετε ποτέ, αφού απαιτείται να επιδείξετε τη μεγαλύτερη δυνατή αφοσίωση σε άνθρωπο. Εκείνο όμως που κάνει συναρπαστική τη διαδικασία της ανατροφής ενός παιδιού είναι ότι δεν αφορά μόνο στη γέννηση του παιδιού σας αλλά και στην ανασύνθεση της οικογένειάς σας.
Η Τζο Φρόστ, η πασίγνωστη "Νταντά Πρώτων Βοηθειών", στο νέο της βιβλίο "Νταντά 2 Φροντίστε το μωρό σας με αυτοπεποίθηση" δίνει συμβουλές στους νέους γονείς για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στη νέα πρόκληση που ονομάζεται "μωρό στο σπίτι". Με τον ζεστό και άμεσο λόγο της η αγαπημένη νταντά προσφέρει πρακτικές πληροφορίες, πολύτιμες συμβουλές και την απαραίτητη συναισθηματική υποστήριξη βοηθώντας μαμάδες και μπαμπάδες να αντιμετωπίσουν το νεογέννητο γεμάτοι χαρά και αυτοπεποίθηση.

Το βιβλίο "Νταντά 2" περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και πολύτιμες ρεαλιστικές συμβουλές και δείχνει στους γονείς πώς:

* Να αποφασίσουν για τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται να αγοράσουν πριν τη γέννα
* Να προστατέψουν το μωρό τους από τους κινδύνους που κρύβει το σπίτι τους
* Να θέσουν τις σωστές βάσεις για τη δημιουργία προγραμμάτων σχετικά με τον ύπνο, το τάισμα αλλά και τη σωστή ανάπτυξη του μωρού
* Να αντιμετωπίσουν τον πρόωρο τοκετό, την πολλαπλή κύηση αλλά και την υιοθεσία
* Να πάρουν τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την επιστροφή τους στη δουλειά, την καθημερινή φροντίδα του μωρού και την επιλογή της κατάλληλης νταντάς
* Να τα βγάλουν πέρα με τον θηλασμό και τη διαδικασία του απογαλακτισμού.

Η Τζo Φροστ δίνει επίσης στους νέους γονείς πληροφορίες και συμβουλές για όλα τα βασικά θέματα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι γονείς κατά τους πρώτους δώδεκα μήνες, όπως, το κλάμα, το φαγητό, ο ύπνος, τα πρώτα εμβόλια και οι πρώτες βοήθειες.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα αγαπήσετε το μωράκι σας και θα μεγαλώσετε μαζί με το παιδί σας, το οποίο θα αποτελεί μέρος της ζωής σας για πάντα. Ως γονιός θα μάθετε να έχετε γρήγορες αντιδράσεις, να ασχολείστε με πολλές εργασίες συγχρόνως, να προσαρμόζεστε στις νέες προκλήσεις και να λύνετε προβλήματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Συγγραφέας: Jo Frost,
Εκδόσεις: Μοτίβο
Σελίδες: 312
ISBN: 9789606610073
Τιμή: €18,11


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.