Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Φρόντισε τη σιλουέτα σου

Φρόντισε τη σιλουέτα σου

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού είναι πολλά. Τώρα όμως δεν αφορούν μόνο την υγεία σου, αλλά και τη σιλουέτα σου. Πρόσθεσε 2 παγωμένα Lipton Linea στην καθημερινότητά σου, ακολούθησε το πρόγραμμα 20 ημερών του Lipton Linea, πράσινο τσάι, το οποίο είναι 2 φορές πιο πλούσιο σε κατεχίνες σε σχέση με την κλασσική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton και ετοιμάσου για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία!

Το Lipton Linea, δεν περιέχει ζάχαρη ούτε θερμίδες και χάρη στη διπλάσια περιεκτικότητά του σε κατεχίνες μπορεί να ενταχθεί εύκολα στο πλαίσιο μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και να βοηθήσει στη φροντίδα της σιλουέτας σου! Οι κατεχίνες είναι φυσικά φλαβονοειδή συστατικά των φύλλων του πράσινου τσαγιού.

Επιπλέον, το Lipton Linea είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού καθώς προσφέρει όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού.

Διάλεξε τη γεύση που σε δροσίζει περισσότερο ανανά & ιβίσκο, λευκό ροδάκινο ή εσπεριδοειδή και απόλαυσε το καλοκαίρι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.