Αρχική Fun Time Φτιάξτε κάρτες για τον Άγιο Βαλεντίνο ...με αγάπη

Φτιάξτε κάρτες για τον Άγιο Βαλεντίνο ...με αγάπη


Υπέροχες; Και πανεύκολες! Χρειάζεστε ελάχιστα υλικά και χρήματα. Το μόνο που απαιτείται σε μεγάλες ποσότητες είναι η ΑΓΑΠΗ!

Θα χρειαστείτε:

  1. 1 χαρτόνι λευκό, κόκκινο ή ροζ ή όποιο άλλο χρώμα εσείς αγαπάτε
  2. 1 κομμάτι λευκόή διαφανές ριζόχαρτο
  3. Κομμάτια από λεπτά χαρτιά ή χαρτοπετσέτες ή ριζόχαρτο σε αποχρώσεις του κόκκινου
  4. Ατλακολ και ένα πινέλο
  5. Ψαλίδι κι αν έχετε κουπ πατ καρδιάς

Οδηγίες:


1. Συγκεντρώστε τα υλικά σας και χρησιμοποιώντας το ψαλίδι ή ένα κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς, κόψτε τα ριζόχαρτα σε σχήμα καρδιάς. Θα χρειαστείτε περίπου 10-15 καρδιές διαφορετικών αποχρώσεων. Το μέγεθος θα το καθορίσετε ανάλογα με το μέγεθος της κάρτας και του "παραθύρου" που θέλετε να έχει ώστε να φαίνονται οι καρδούλες .


2. Τοποθετηστε τις τυχαία πάνω σε ένα λευκό ριζόχαρτο και απλώστε άφθονη ατλακόλ.


3. Κόψτε και διπλώστε το χαρτόνι σας στο μέγεθος της κάρτας που θέλετε να δημιουργήσετε. Κόψτε στο σημείο που προτιμάτε ένα "παράθυρο" σε σχήμα καρδιάς.


4. Κόψτε σε κατάλληλες διαστάσεις και το ριζόχαρτο με τις μικρές καρδιές και προσθέστε κόλλα στο εσωτερικό μέρος της κάρτας, περιμετρικά του "παραθύρου" καρδιάς.


5. Κολλήστε το ριζόχαρτο ώστε η "καλή" μεριά να φαίνεται από μπροστά.


5. Τέλεια! Τα καταφέρατε. Δεν έχετε παρά να γράψετε πόσο αγαπάτε τον  μπαμπά, τη μαμά, τον παππού και τη γιαγιά, τα αδέρφια σας και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί όσο και η αγάπη σας... Χρόνια Πολλά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.