Αρχική Νέα Φτιάξτε τη δική σας κάρτα για να πείτε το πιο σημαντικό "ευχαριστώ"

Φτιάξτε τη δική σας κάρτα για να πείτε το πιο σημαντικό "ευχαριστώ"

Γιατί για κάθε δικό σας “ευχαριστώ” το Soupline στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS. Κι εσείς νιώθετε μέσα σας πόσο τεράστιο μπορεί να είναι το εκτόπισμα της αγάπης στην ψυχή σας.
Μπορεί, λοιπόν, μια τόσο μικρή λέξη όπως το “ευχαριστώ” να κάνει τη διαφορά στη ζωή μας; Και όμως μπορεί, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές σε πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal. Χαρίζοντας ένα “ευχαριστώ” βελτιώνουμε τη διάθεση όχι μόνο εκείνου που το λαμβάνει αλλά και τη δική μας, καθώς με το να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας νιώθουμε καλύτερα. Άλλωστε ένα “ευχαριστώ” κάνει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις πιο δυνατές και συνεπώς τη ζωή μας πιο όμορφη.
Ωστόσο, τις περισσότερες φορές παραλείπουμε να πούμε “ευχαριστώ” στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας: άλλοτε γιατί το αμελούμε και άλλοτε γιατί απλά δε βρίσκουμε την κατάλληλη αφορμή.
Κι όμως, τώρα την αφορμή μπορούμε να τη βρούμε στα πρόσωπα των παιδιών των Χωριών SOS! Γιατί τώρα, χαρίζοντας ένα “ευχαριστώ” σε εκείνους που αγαπάτε το Soupline χαρίζει 0,50 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.
Η διαδικασία είναι απλή: επισκεφθείτε το site www.efxaristo.gr, δημιουργήστε τη δική σας ευχαριστήρια κάρτα και στείλτε τη στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Όσες περισσότερες ευχαριστήριες κάρτες συγκεντρωθούν τόσο περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά στα Παιδικά Χωριά SOS.
Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο στείλτε και εσείς το δικό σας “ευχαριστώ” στους αγαπημένους σας και χαρίστε την αγάπη σας στα Παιδικά Χωριά SOS!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.