Αρχική Διάφορα Φτιάχνουμε γαντόκουκλες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (15/10)

Φτιάχνουμε γαντόκουκλες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (15/10)

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου τα παιδιά θα ‘μετατρέψουν’ τους αγαπημένους ήρωες τους σε γαντόκουκλες. Θα χρησιμοποιήσουν εφημερίδες, χαρτοταινίες, υφάσματα, κουμπιά, μαλλιά και άλλα πολλά υλικά. Όλοι μαζί θα στήσουν το κουκλοθέατρο, θα κατασκευάσουν τα σκηνικά και θα πάρουν μέρος στην παράσταση!

Σημείωση: Στο τέλος της συνάντησης όποια παιδιά θέλουν, μπορούν να αφήνουν τα έργα τους για να πάρουν μέρος στην έκθεση με έργα παιδιών που θα γίνει στο Μουσείο τον Δεκέμβριο του 2011 στο Μέγαρο Σταθάτου. Τα παιδιά θα πάρουν τα έργα τους μετά τη λήξη της έκθεσης.

Πού: Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
Πότε: Σάββατο 15 Οκτωβρίου, 11.00 – 13.00
Κόστος συμμετοχής: €25 (€22 για τα αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο)
Τηλέφωνο: 210 7294220


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.