Αρχική Νέα Φτιάχνουμε κουτιά από χριστουγεννιάτικες κάρτες

Φτιάχνουμε κουτιά από χριστουγεννιάτικες κάρτες

Αξιοποιήστε τις ευχετήριες κάρτες που λάβατε αυτές τις γιορτές φτιάχνοντας παρέα με τα παιδιά σας όμορφα και χρήσιμα κουτιά αποθήκευσης.

Τα βήματα είναι απλά και εύκολα. Θα χρειαστείτε μια ή παραπάνω κάρτες (ανάλογα με το πόσο κουτιά θέλετε να φτιάξετε), ψαλίδι, μολύβι, χάρακα και μαρκαδόρους ή κηρομπογιές για την διακόσμηση.

Εκτέλεση

Πρώτα παίρνουμε μια παλιά κάρτα. Τη σκίζουμε στη μέση, στην πτυχή και με τη βοήθεια ενός χάρακα σχηματίζουμε ένα “Χ” στην κάρτα ζωγραφίζοντας δύο γραμμές που διασταυρώνονται στο κέντρο της κάρτας.

Βήμα 1

Στη συνέχεια διπλώστε τις άκρες και από τις τέσσερις πλευρές μέχρι τη μέση του σταυρού.

Βήμα 2

Κόψτε τις κόκκινες γραμμές όπως φαίνεται και στο διάγραμμα.

Βήμα 3

Έπειτα διπλώστε τις καρτέλες προς τα μέσα και κολλήστε τις σχηματίζοντας το κουτί.

Για να φτιάξετε καπάκι για το κουτί, κάντε ακριβώς τα ίδια με παραπάνω με τη διαφορά ότι αντί να διπλώσετε τις άκρες προς το σημείο του σταυρού πρέπει να τις διπλώσετε ελαφρώς προς τα έξω, ώστε το καπάκι να είναι μεγαλύτερο από τον πάτο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.