Αρχική Διάφορα Φωτογράφος Άγριας Φύσης: Η διάσημη έκθεση στην Αθήνα έως τις 4/6

Φωτογράφος Άγριας Φύσης: Η διάσημη έκθεση στην Αθήνα έως τις 4/6

Στην έκθεση παρουσιάζονται οι βραβευμένες φωτογραφίες από τον ετήσιο παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογράφος άγριας φύσης, τον εγκυρότερο στο είδος του. Η καταπληκτική αυτή συλλογή εικόνων αντιπροσωπεύει το έργο 89 φωτογράφων, επαγγελματιών και ερασιτεχνών από 25 χώρες. Κάθε εικόνα διηγείται μια μοναδική ιστορία και όλες μαζί παρουσιάζουν την υπομονή και την τέχνη που απαιτείται για να γίνει κάποιος φωτογράφος παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και το περιοδικό BBC Wildlife Magazine, ξεκίνησε το 1964 με μόλις 600 συμμετοχές ενώ στον φετινό διαγωνισμό υποβλήθηκαν 31.152 φωτογραφίες από 81 χώρες. Η αξιολόγησή τους έγινε από επιτροπή ειδικών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται φωτογράφοι, περιβαλλοντιστές και επιμελητές εκδόσεων.

InfoΗ έκθεση διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Polaris.
Μπορείτε να την επισκεφθείτε καθημερινά μαζί με τα παιδιά από Δευτέρα έως και Κυριακή στο χρονικό διάστημα μεταξύ 9 Μαΐου και 4 Ιουνίου 2011 και κατά τις ώρες 10:00 - 24:00.
Η παρουσίαση των βραβευμένων φωτογραφιών γίνεται στο City Link στη Στοά Σπυρομίλιου, Βουκουρεστίου 3 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.