Αρχική Διάφορα Φωτο - διαδρομές στο Μουσείο Μπενάκη

Φωτο - διαδρομές στο Μουσείο Μπενάκη

Εάν το παιδί σας έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και του αρέσει να βγάζει φωτογραφίες, τότε κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή του στο εργαστήρι φωτογραφίας που φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη κάθε Σάββατο. Ο φωτογραφικός φακός, το φιλμ, οι φωτοευαίσθητες επιφάνειες γίνονται εργαλεία για παιχνίδι με το φώς, τη σκιά και το σκοτάδι. Οι εικόνες των μεγάλων φωτογράφων ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και τα παιδιά φωτογραφίζοντας δημιουργούν τις δικές τους.
Το εργαστήρι φωτογραφίας ξεκινά τις διαδρομές του στον κόσμο της φωτογραφίας και προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 8 έως 12 χρόνων να μυηθούν στα μυστικά αυτής της τέχνης και πραγματοποιείται κάθε Σάββατο, 10:30 π.μ. - 13:30 μ.μ., στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς).

Το εργαστήρι είναι οργανωμένο σε τρεις αυτοτελείς ενότητες που ολοκληρώνονται στις 7 Απριλίου και πραγματοποιείται κάθε Σάββατο από τις 10:30 έως τις 13:30.

Κόστος συμμετοχής: 100€ ανά ενότητα

Πληροφορίες και εγγραφές
: Καθημερινά 09:00 – 15:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Μουσείο Μπενάκη
Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας 17, Αθήνα
210 3671 067-70


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.