Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Χάστε τα κιλά των Xριστουγέννων μόνο με 20€

Χάστε τα κιλά των Xριστουγέννων μόνο με 20€

Τις εβδομάδες των Χριστουγέννων μέσα στην ευρύτερη ευθυμία που επικρατεί, αφήνουμε τον εαυτό μας να βγει λίγο από το πρόγραμμα και να κάνει μικρές ή μεγαλύτερες παρασπονδίες. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Illinois ο μέσος ενήλικας τείνει να προσλαμβάνει 2-3 κιλά κατά τη διάρκεια των εορτών.
Το www.doctoranytime.gr,  βοηθάει να απαλλαχθούμε από τα περιττά κιλά των εορτών και να γεμίσουμε τον οργανισμό μας με ευεξία αφιερώνοντας τον μήνα Ιανουάριο σε όλους όσοι θέλουν να αισθανθούν πιο όμορφα με το σώμα τους!
Έως και 11 Φεβρουαρίου το doctoranytime.gr, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διαιτολόγους που συνεργάζεται, προσφέρει την πρώτη επίσκεψη με κόστος μόνο 20€!

Η επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού,  λιπομέτρηση και  πρόγραμμα διατροφής.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, με το διαιτολόγο της επιλογής σας, κάνοντας κλικ εδώ.
Και μην ξεχνάτε: Οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείτε, στο www.doctoranytime.gr θα βρείτε τον κατάλληλο για εσάς, μέσα από τους 1.650 γιατρούς από 47 ειδικότητες. Μέσα από το site έχετε τη δυνατότητα να δείτε το βιογραφικό του γιατρού, τα ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται, το κόστος επίσκεψης και να κλείσετε ραντεβού μαζί του την ίδια στιγμή online!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.