Αρχική InfoMommy Νέα Χαλαρώνουμε... πλέκοντας

Χαλαρώνουμε... πλέκοντας

Πρωτότυπες συναντήσεις με θέμα το πλέξιμο, μια τέχνη που οι πιο πολλές γυναίκες σήμερα την έχουμε συνδυάσει με τη γιαγιά μας, πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στο Μαρκόπουλο, στο χώρο του Μύλος Art Cafe. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πως πλέκεται ένα πουλόφερ αρκεί η καλή διάθεση και η αγάπη για δημιουργία.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη απόγευμα (5-7μ.μ) και Πέμπτη πρωί στις 11.30π.μ - 1.30 μ.μ). Η προσέλευση είναι δωρεάν και κάθε ενδιαφερόμενη δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθεί όλες τις συναντήσεις.

Σκοπός των συναντήσεων δεν είναι η υποχρεωτική παρακολούθηση αλλά η ευχάριστη και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενες δεν θα πρέπει να ξεχάσουν να φέρουν μαζί τους βελόνες και μαλλί.

Πληροφορίες στο τηλ.: 22990 24711 & 22990 24722.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.