Αρχική InfoSchool Δημοτικό Χανιά: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για παιδιά

Χανιά: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για παιδιά

Σε δωρεάν προληπτικό παιδιατρικό, οφθαλμολογικό, ωτορινολαρυγγολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν οι μαθητές του Δήμου Χανίων από τις 11 έως τις 20 Φεβρουαρίου στο πολυϊατρείο που θα βρίσκεται έξω από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Η μονάδα θα αποτελείται από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από τις 08.30 έως τις 14.30 και από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Για πληροφορίες και υποβολή αίτησης συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις διευθύνσεις των σχολείων ή στο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, στο τηλέφωνο 2821341785, στο φαξ 2821093300 (υπ’ όψιν κ. Ξιφαρά) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση t-paideia@chania.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.