Αρχική Νέα Χαρίζουμε βιβλία και φτιάχνουμε παιδικές βιβλιοθήκες μαζί με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Χαρίζουμε βιβλία και φτιάχνουμε παιδικές βιβλιοθήκες μαζί με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η στελέχωση βιβλιοθηκών τις οποίες θα χρησιμοποιούν οι μικροί μαθητές. Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου μέσα από τη σελίδα μας κάνει έκκληση προς όλους εμάς να τη στηρίξουμε στην προσωπική της προσπάθεια  να δημιουργήσει μουσικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.


"Κάνουμε έκκληση σε όλον τον κόσμο να χαρίσει παρτιτούρες, βιβλία, cd.
Στο Κιλκίς σε λίγες ημέρες έχουμε εγκαίνια για τη μουσική βιβλιοθήκη που φτιάξαμε εκεί. Μετά έχουμε τη Θράκη, το Βόλο, το Ρέθυμνο, τη Λευκάδα κι όπου αλλού μας ζητήσουν βοήθεια. Οπότε χρειαζόμαστε παρτιτούρες και μουσικά όργανα για τα παιδιά αυτών των περιοχών. Ελπίζουμε στη βοήθεια όλων", λέει η κ. Θεοδωρίδου.

Βιλία για τη βιβλιοθήκη ειδικού σχολείου στη Δράμα

Ιδιαίτερα όμως αυτή την εποχή μαζεύουμε βιβλία για παιδιά νηπιαγωγείου και Δημοτικού για ένα ειδικό σχολείο στη Λαμία που έχει 60 μαθητές με ειδικές ανάγκες. Θέλουμε να βοηθήσουμε να φτιάξουν μια παιδική βιβλιοθήκη. Δεν θέλουμε λεφτά. Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει μερικά βιβλία ή και cd και να μας τα στείλει. Θα μου δώσουν μεγάλη χαρά.

Πού μπορείτε να στείλετε τα βιβλία

Εάν έχετε βιβλία είτε για το νηπιαγωγείο και δημοτικό σε περιοχή της Δράμας είτε για τις μουσικές βιβλιοθήκες, μπορείτε να τα αποστέλνετε στα γραφεία του infokids.gr (Μύλων 75, 10441 Αθήνα) και έπειτα εμείς θα τα παραδώσουμε στην κ. Θεοδωρίδου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.