Αρχική Προτάσεις Αγοράς Χαρίστε του το δικό του χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Κάντε το παιδί σας τον κεντρικό ήρωα μιας μοναδικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας

Χαρίστε του το δικό του χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Κάντε το παιδί σας τον κεντρικό ήρωα μιας μοναδικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας

Κάντε στο παιδί σας, στο εγγόνι, στο βαφτιστήρι, ένα δώρο ιδιαίτερο που θα κρατήσει για πάντα στις σελίδες του τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία της παιδικής ηλικίας. Tο "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη" είναι μία πρωτότυπη ιστορία γεμάτη από τη μαγεία των Χριστουγέννων και από την διαχρονική σχέση των παιδιών με τον Άγιο Βασίλη και με τα δώρα που εκείνος τους φέρνει. Στις σελίδες του ξεδιπλώνεται όλη η ζεστασιά του στολισμένου γιορτινά σπιτιού, η επιθυμία των παιδιών να συμμετέχουν στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, οι ερωτήσεις στους γονείς για τα δώρα,

...και φυσικά η κλασική απορία τι θα μου φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Όλη αυτή η μαγεία υπάρχει και σε κάτι άλλο μοναδικό.

Στις σελίδες του το παιδί γίνεται "ο πρωταγωνιστής" της ιστορίας με τις δικές του μοναδικές φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες του είναι μέρος της εικονογράφησης και  ακολουθεί μαγικά την εξέλιξη της ιστορίας, σελίδα σελίδα, μέχρι το πρωινό της νέας χρονιάς που θα ανοίξει τα δώρα του.Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, με αφιέρωση από εσάς που θα το δωρίσετε, "γίνεται ένα δώρο για πάντα¨.

Ένα δώρο που θα κρατήσει όχι μόνο για αυτές τις γιορτές και για λίγες μόνο μέρες, αλλά ένα δώρο που θα θυμίζει στο παιδί και σε εσάς για πάντα τη μαγεία των Χριστουγέννων και της παιδικής αθωότητας.

Γιατί να το παραγγείλω τώρα;

Το "Γράμμα στον Άγιο Βασίλη" είναι μοναδικό δώρο για κάθε παιδί ξεχωριστά.

Οι φωτογραφίες του δεν υπάρχουν απλά μέσα στο βιβλίο δίπλα στο κείμενο, αλλά "ενσωματώνονται στην ιστορία με πραγματική κίνηση" που ακολουθεί την εξέλιξη της.

Έτσι γίνεται "μοναδικό" και απαιτεί χρόνο για τη δημιουργία του.
Η δυνατότητα παραγγελίας θα υπάρχει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και η παράδοση του θα γίνει μέσω των ΕΛΤΑ. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, ανάλογα με την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Η τιμή του βιβλίου για παραγγελίες μέχρι τις 20 Νοεμβρίου είναι 20,90€

Μετά από αυτή την ημερομηνια και μέχρι τέλος Νοεμβρίου η τιμή θα είναι 24,90€

Κάντε λοιπόν τώρα την αγορά σας και χαρίστε το ωραιότερο και πιο πρωτότυπο δώρο….για πάντα

Στο www.your-playground.com θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη παραγγελία σας και να αποκτήσετε το βιβλίο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Μέγεθος βιβλίου: 22,7x31,7

Εξώφυλλο: 300gr Velvet

Εσωτερικό: 170gr Velvet

Εκτύπωση Ψηφιακή 4 χρωμάτων

Βιβλιοδεσία: Καρφίτσα

Σελίδες: 20


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.