Χειροποίητα παραδοσιακά σαπούνια από Βότανα, Ελαιόλαδο, Αιθέρια έλαια και Κηραλοιφές

Τα χειροποίητα σαπούνια που φτιάχνονται από το εργαστήρι επεξεργασίας βοτάνων ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ, ανήκουν στην κατηγορία «εξαιρετική ποιότης».
Γίνονται από 100% extra παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο, υδροξείδιο του νατρίου και νερό ακολουθώντας κλασική παραδοσιακή συνταγή.
Περιέχουν υψηλής ποιότητας υλικά όπως μελισσοκέρι, ορυκτά άλατα,φύκια, άργιλο, μέλι, γάλα, πρόπολη, πίτουρο, βότανα και αιθέρια έλαια που τα αρωματίζουν διακριτικά. Δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά ή αφριστικά και είναι βιοαποικοδομήσιμα.  Ωριμάζουν κάτω από φυσιολογικές συνθήκες τοποθετημένα στα ράφια περισσότερο από δύο μήνες.
Τα σαπούνια ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ καθαρίζουν βαθιά και περιποιούνται το δέρμα χωρίς να το στεγνώνουν γιατί η γλυκερίνη που παράγεται κατά την διαδικασία παραγωγής τους δεν αφαιρείται. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, έχουν θαυμάσια κρεμώδη υφή και διαρκούν πολύ. 

Τα φυτικά έλαια είναι μέρος του «χυμού» που κυκλοφορεί σε κάθε φυτό και λαμβάνονται με εκχύλιση ή πίεση. Χρησιμοποιούνται απευθείας
στην επιδερμίδα ή σαν φορέας αιθέριων ελαίων για μασάζ σε πρόσωπο, σώμα ή μαλλιά.
Τα φυτικά εκχυλίσματα που παράγονται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ, γίνονται με βάση μόνο το λάδι ελιάς και τα βότανα. Αυτά καλλιεργούνται ή συλλέγονται
από το φυσικό περιβάλλον (προσεκτικά χωρίς να καταστρέφoνται τα φυτά) και από περιοχές που δεν επιβαρύνονται με συνθετικά φάρμακα και λιπάσματα.

Οι παραδοσιακές αλοιφές φτιάχνονται με βάση το καθαρό μελισσοκέρι (από επιλεγμένη πηγή), τα εκχυλίσματα των βοτάνων και τίποτα άλλο.
Και τα λάδια και οι αλοιφές συσκευάζονται μόνο σε γυάλινους περιέκτες με σκούρο και αδιαφανές χρώμα για να προστατεύονται από το φώς.
Όλα τα προϊόντα του εργαστηρίου γίνονται με μεράκι και σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ είναι μια μικρή οικοτεχνία που ξεκίνησε το 1998. Το εργαστήρι κάνει χρήση ελάχιστης ενέργειας από την παραγωγή έως την συσκευασία των προϊόντων και χρησιμοποιεί τοπικές πρώτες ύλες αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Ότι παράγεται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν αγνά προϊόντα για την προσωπική τους υγιεινή, δίνοντάς τους καθαριότητα και φρεσκάδα χωρίς τη χρήση συνθετικών υλών με άγνωστες ή επικίνδυνες ιδιότητες. Σε κανένα στάδιο της παραγωγής των προϊόντων του εργαστηρίου δεν υπάρχουν απόβλητα και δεν βλάπτεται το περιβάλλον. Όσο για τα ζώα… δεν είχαν την τύχη να τα περιποιηθούν μ’ αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μένη Χατζηπαναγιώτου
Πουρνάρι Συκουρίου, Λάρισα
400.06

Τηλ.: 24950 52276
Fax: 24950 52128
Κιν.: 69 7096 4777
e-mail: rosmarino@rosmarino.gr

Τα προϊόντα που παράγονται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ διατίθενται μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων και του διαδικτύου.